image
Predstavi svoju ponudu na našem sajtu

PREDSTAVITE SVOJU PONUDU NA NAŠEM SAJTU
Ako želite predstaviti vaše ture i pakete sa posjetom ili obilaskom Trebinja i okoline, bilo da ste turistička agencija, vodič, smještajni objekat, vinarija, avantura park, udruženje sportskih aktivnosti i sl. vaša ponuda je dobrodošla za predstavljanje na našem sajtu. 
Da bi ponuda bila dostupna za online rezervisanje potrebno je da je uneta ovde, gdje ako označite mjesto polaska Trebinje ili destinacije sa našeg područja ona može biti vidljiva na našem sajtu, ali i drugim sajtovima koji sarađuju sa ovom platformom. Čak može biti dostupna za online rezervisanje i na vašem sajtu. Benefit za sve lokalne organizatore sa područja opštine Trebinje: 
Mogućnost da svojim klijentima omogućite online rezervisanje i preko svog postojećeg sajta.
Ušteda vremena i resursa, više rezervacija, više prihoda, lakše procesuiranje rezervacija, zadovoljniji klijenti, veća vidljivost ponude, ...
PROMOVIŠITE PONUDU TREBINJA: 

Ukoliko želite promovisati turističku ponudu Trebinja, možete postati naš "Turistički ambasador Trebinja" odnosno naš affiliate partner i ostvariti prihod od svake realizovane rezervacije koja može doći sa vašeg sajta ili ako nemate sajt, sa linka ili QR koda kojim ćete promovisati ponudu Trebinja. Više informacija na ovom linku a direktna registracija se vrši na ovom linku: https://retrail.gotrebinje.com/afp.


 

imageSHARE