image

Mjesto polaska

Destinacija

Izaberite tip ture

Izaberite temu ture

Izaberite vrijeme trajanja ture

ImageIzleti iz Trebinja su idealna prilika za upoznavanje Trebinja, ali i okoline.
U oviru izleta iz Trebinja, možete posjetiti najljepše plaže Jadrana i drugih mjesta koje lokalno stanovništvo smatra biserom Trebinja i okoline.

Izdvojite dan da uživate u ljepotama kraškog reljefa, mediteranskom rastinju, pogledu sa vidikovaca, manastirima, hercegovačkim selima, te toploj dobrodošlici domaćina koji će vas ugostiti u seoskim domaćinstvima.

Izleti iz Trebinja ka Jadranu, do Dubrovnika, Herceg Novog, Kotora, kao i posjeta plažama na Jadranu su sjajna mogućnost da se u sklopu izleta iz Trebinja kupate na najljepšim plažama Jadrana.

Vinske ture

Izleti kroz Trebinje i Hercegovinu mogu biti organizovani tako da obuhvataju posjetu vinarijama, vinogradima i vinske degustacije. Na raspolaganju su vam vinski podrumi i vinarije: Vinski podrum Anđelić, Podrum vina Aćimović, Vinski podrum Berak, Podrum vina Bojanić, Vinarija Vera, Podrumi Vukoje, Podrum vina Dostić, Vinski podrum Dračevo, Podrum vina Korać, Podrum vina Lečić, Vinski podrum Marić, Podrum vina Nožica, Vinski podrum Petijević, Podrum vina Popovac, Vinski podrum Sekulović, Vinski podrum Tarana, Podrumi manastira Tvrdoš.

Posjete manastirima

Ukoliko želite da obiđete manastire u Trebinju i okolini, moguće je organizovati fakultativni tip izleta koji će se baviti obilaskom najljepših manastira. To su manastiri: Hercegovačka Gračanica, Manastir Duži, Manastir Dobrićevo, Manastir Sv. Vasilija Tvrdoškog i Ostroškog Mrkonjići, Manastir Tvrdoš, Manastir Zavala i Petro-Pavlov manastir. Nešto udaljeniji manastiri od Trebinja ka kojima se takođe organizuju izleti su, Manastir Žitomislić i Manastir Ostrog. 

Tradicionalni izleti

Tradicionalni izlet je idealna ideja za sve koji žele da posjete Trebinje i upoznaju ga iz ugla seoskih domaćinstava i porodica koje se bave tradicionalnim zanatima.
Domaćinstva i porodične zanate koje možete vidjeti ukoliko odaberete ovaj tip izleta: Seosko gazdinstvo Kisin, Seosko gazdinstvo Laković i Seosko gazdinstvo Šišić.

Aktivni izleti

Za one koji žele da na aktivan način obiđu Trebinje, nudimo:

1. Biciklističke ture - ruta vas vodi tragom nekadašnje uskotračne željeznice. Ova biciklistička ruta je idealna prilika za uživanje u hercegovačkom krajoliku, brdskim selima, domaćinstvima uz rutu i domaćim gastro specijalitetima.

2. Planinarske ture - za ljubitelje off road izleta, tu su i ture koje obuhvataju posjetu prirodnih fenomena kao što su kraške jame i pećine, među kojima je i nadaleko čuvena pećina Vjetrenica, stanište Čovječije ribice. Off road tura će vas osvježiti u vrelim ljetnim danima i dati priliku da ponesete sa sobom pregršt divnih uspomena.

Zakazivanje i informacije

Sve navedene ture organizuju registrovani lokalni organizatori.
Rezervacije se vrše prema datumima dostupnim za rezervisanje (što možete videti OVDJE). 
Plaćanje se vrši direktno organizatoru prema instrukciji koju ćete dobiti na vaš mail.

Rezervišite online, platite po dolasku na izlet!
Promo cijenaImage
Naredni polazak 23.07.2024
80 BAM90 BAM
Paket obuhvata:
 • Usluge vodiča
Saznaj više
Image
Naredni polazak 21.07.2024
156,8 BAM
Paket obuhvata:
 • Prevoz
 • Obilasci prema programu
 • Ručak
 • Ulaznica za manastire Crkvina i Tvrdoš
 • Usluge lokalnog vodiča
Saznaj više
Image
Naredni polazak 27.07.2024
76,41 BAM
Paket obuhvata:
 • Prevoz
 • Ručak u restoranu
 • Degustacija vina u manastiru Tvrdoš
 • Usluga turističkog vodiča
 • Osiguranje
Saznaj više