image

Mjesto polaska

Destinacija

Izaberite tip ture

Izaberite temu ture

Izaberite vrijeme trajanja ture

ImagePlovidbe po Trebišnjici su vjerovatno najromatičniji način da upoznate Trebinje. Zaplovite barkama na Trebišnjici na električni pogon ili vesla i uživate u svježini, predivnom pogledu na Stari grad, most Iva Andrića, Kameni most, i najatraktivniji Perovića (Arslanagića) most, te naselja, zelenilo i izletišta duž obale. Ako ste željni direktnog kontakta sa vodom, možete iznajmiti kajak ili SUP dasku i uživati u vožnji ovom predivnom rijekom.

Trebišnjica nekadašnja najveća svjetska ponornica ukupne dužine 187 km i nadzemnog toka od 96,5 km predstavlja prirodni fenomen djelimično izmijenjen ljudskim djelovanjem. Njen srednji, a ujedno i najljepši dio toka, protiče kroz sam grad. Poseban fenomen je i jedan od njenih krakova koji izvire kao rijeka Ombla ili Rijeka Dubrovačka - jedna od najkraćih svjetskih rijeka.

Plovidba barkom po Trebišnjici može biti sa vodičem ili samostalna, a možete je upotpuniti degustacijom vina i hercegovačkih specijaliteta, što je savršena ideja za hedoniste, romantične parove, prosidbe, godišnjice i intimnija vjenčanja. Bilo da se radi o barkama na vesla ili električni pogon, boravak na reci Trebišnjici će vam sigurno podići raspoloženje. Odaberite način na koji ćete doživjeti Trebinje sa vode i provedite nekoliko nezaboravnih sati u ovom magičnom gradu. Zbog ograničenog kapaciteta i velike gužve u ljetnom periodu, rezervišite svoje mjesto online i platite direktno organizatoru!
Privatna turaImage
Naredni polazak 21.07.2024
39 BAM
Paket obuhvata:
  • Razgledanje jezera i okoline u pratnji vodiča
  • Hladna hercegovačka plata
  • Vino ili drugo piće po izboru
Saznaj više
Privatna turaImage
Naredni polazak 21.07.2024
8 BAM
Paket obuhvata:
  • Vožnja barkom
  • Vodičke usluge
Saznaj više
Privatna turaImage
Naredni polazak 22.07.2024
10 BAM
Paket obuhvata:
  • Najam drvene barke na vesla
Saznaj više
Image
Naredni polazak 22.07.2024
5 BAM
Paket obuhvata:
  • Najam SUP daske u trajanju 30 minuta
  • Veslo
Saznaj više