image

Mjesto polaska

Destinacija

Izaberite tip ture

Izaberite temu ture

Izaberite vrijeme trajanja ture

Trenutno nemamo ponudu za ono što tražite. Pogledajte našu last minute ponudu ili preporučene ture.

Image

Bilo da želite odmor blizu Jadrana, spa i wellness tretmane ili da svojoj djeci priuštite nezaboravan ljetni odmor u kompleksu sa aqua parkom i brojnim adrenalinskim i zabavnim sadržajima, igraonicama i mini zoo vrtom na raspolaganju vam je najveći hotelsko turistički kompleks Grad Sunca.  Kompleks se nalazi na 6,4 km od centra Trebinja i prostire se na osam hektara površine.

Smještajni kapaciteti Grada Sunca

Kompleks obuhvata luksuzni hotel „Sl Panorama“ sa wellness & spa centrom, sportsko-rekreativni centar „SL Olimp“ sa zatvorenim bazenom, teretanom, otvorenim i zatvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku i tenis, turističko naselje „Bijeli Grad“ sa 160 apartmana i kongresni centar „Koloseum“ sa 600 sjedećih mjesta i auto-kamp.

Zabavni sadržaji

Pored smještajnih kapaciteta, kompleks obuhvata najveći aqua park na Balkanu „Sunčana vrela”, dječiji Dino park sa adrenalinskim i zabavnim sadržajima, Sunčanu igraonicu koja animira mališane tokom cijele godine, te etno selo i Varoš čaršiju koja dočaravaju ambijent nekih prošlih vremena.

Bogata zabavna i gastronomska ponuda Grada Sunca nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Raznovrsna ponuda gastronomskih specijaliteta je pažljivo odabrana, a poseban akcenat stavljen je na primjenu lokalnih, autentičnih proizvoda i starinski način pripreme tradicionalnih jela. 

Sportski sadržaji

Sportsko- rekreativni centar Sl Olimp osmišljen je da profesionalnim sportistima i rekreativcima omogući jedinstven koncept bavljenja sportom, rekreacijom i fizičkom aktivnošću. Sadržaj sportsko-rekreativnog centra čine 2 košarkaška terena, zatvoreni bazen prilagođen školi plivanja, 2 odbojkaška terena, teniski tereni, teren za odbojku na pijesku, teretana, multifunkcionalna sportska dvorana površine 1200m² i sportska hala za borilačke sportove.
Tu su i tereni za fudbal sa vještačkom i prirodnom travom. Zahvaljujući mediteranskoj klimi i velikom broju sunčanih dana, kao i činjenici da se nadomak sportsko- rekreativnog centra nalaze restorani, smještajni kapaciteti i wellness i spa centar “Galija” koji nudi kompletan program rehabilitacije, sportsko - rekreativni centar SL Olimp čini idealno mjesto za profesionalne sportske pripreme.

Grad Sunca je najtraženiji smještajni objekat za porodice i organizovane grupe koje žele biti smješte u blizini Dubrovnika i sve one koji žele aktivan odmor u zaleđu Jadrana, u kombinaciji sa spa sadržajima, vinskim i gastro turizmom, avanturističkim aktivnostima ili kulturnim sadržajima koje pruža Trebinje.