image
Trebinje

Ukoliko želite ojačati svoj tim, podstaći saradnju među zaposlenima, unaprijediti radno okruženje i izgraditi povjerenje u odnosima na radnom mjestu, team building je pravi izbor za vas. Potrebna vam je odgovarajuća lokacija? Pronašli ste je! Grad Trebinje nudi odlične uslove za poboljšanje timskih performansi kroz različite aktivnosti i događanja kreativnog, kulturnog i aktivnog sadržaja.

U zavisnosti od veličine vašeg tima na raspolaganju su vam i različiti smještajni kapaciteti koji u ponudi imaju prostore predviđene za sastanke, konferencije i druge grupne aktivnosti.

Ipak svima nama prva asocijacija za team bulding su kreativne i zabavne aktivnosti na otvorenom, a zahvaljujući izuzetno velikom broju sunčanih dana Trebinje pruža gotovo idealne uslove za to.  

Pred vama su neki od naših prijedloga kako kvalitetno provesti vrijeme sa vašim timom.

Istražite grad u pješačkoj turi sa turističkim vodičem, a kada ste već saznali ponešto novo o gradu organizujete svoj sopstveni kviz znanja, ili preuzmite aplikaciju za geocaching i krenite u interaktivnu avanturu potrage za blagom.

Istražite grad uz vođenu biciklističku turu – na ovaj način uspjećete da upoznate i malo udaljenije dijelove grada a ujedno i da se rekreirate. 

‍Krenite na Vinsku turu - obilazak lokalnih vinograda i vinarija s vodičem - odličan način da provedete vrijeme na otvorenom sa svojim timom, uživate u degustaciji vina i lokalnim proizvodima poput sira, pršuta i maslina.  

Krstarite Trebišnjicom kajakom ili barkama – aktivnosti na vodi imaju blagotvoran učinak na cijeli organizam, a ukoliko vožnju pretvorite u neki vid utrke dodatno ćete motivisati vaš tim.

Posjetite lokalni avanturistički park, okušajte se u streljaštvu ili uživajte u vodenom parku.

Udahnite svjež vazduh na timskom planinarenju – u okolini grada na raspolaganju su vam planinarske staze pogodne čak i za one bez iskustva. Svakako predlažemo da angažujete stručne vodiče za ovaj vid rekreacije u prirodi.

Posjetite neko od seoskih domaćinstava, probajte lokalnu hranu ili se okušajte u njenom pripremanju.  

Uživajte i zabavite se u korporativnom sportskom danu - doživite radost i takmičarski duh iz školskih dana, a organizaciju prepustite nekoj od lokalnih agencija.

Kampujte i uživajte u društvenim igrama pod zvijezdama okupljeni oko logorske vatre.

Sve ovo, ali i još mnogo toga možete realizovati u gradu Trebinju i njegovoj neposrednoj okolini. Lokalne agencije, privredni subjekti i vodiči spremni su izaći vam u susret i prilagoditi se vašim zahtjevima i ostvariti vaše ideje vezane uz team building.

imageSHARE