image

12Uslovi za promotivnu cijenu

 

20 BAM

  • 8 h
  • Kod ture 1145

Kratki opis

Poklonimo se čudotvornim moštima Svetog Vasilija Ostroškog i Tvrdoškog ...

Aktivnosti

  • Vožnja kroz hercegovački krajolik
  • Panoramsko razgledanje Nikšića
  • Poseta manastiru Ostrog

Opis ture

Izlet do najčuvenijeg pravoslavnog manastira na našim prostorima započinjemo iz Trebinja u 07:00, u pratnji licenciranog turističkog vodiča.

Do manastira Ostrog nas dijeli oko 80 km ugodne panoramske vožnje kroz Hercegovinu i Crnu Goru. Već po izlasku iz centra Trebinja uživaćemo u vožnji kroz kanjon Trebinjskog jezera, čuveno trebinjsko izletište Lastvu, proći ćemo i pored ostataka srednjovjekovnog grada Klobuka odakle se sa visine pruža nezaboravan pogled. Posle graničnih prelaza BiH i Crne Gore, put nas vodi sve do Nikšića gdje ćemo biti u prilici da vidimo i Slano jezero, čuveni stari grad Onogošt, kao i cijeli Nikšić.
Uskoro se odvajamo sa glavnog puta i uz pogled na plodnu Bjelopavlićku ravnicu i rijeku Zetu stižemo i do parkinga kod Donjeg manastira. Odavde se možete pješke popeti do Gornjeg Manastira, prateći asfalt ili prečice kroz šumu, stazom utabanom bezbrojnim koracima poklonika. Takođe, možete kupiti kartu za manastirski prevoz po simboličnoj cijeni od 1 evro i tako stići do Gornjeg Manastira. Slijedi slobodno vrijeme koje provodite po želji. 

Polazimo za Trebinje u 14:00
. Napravićemo pauzu za kafu i osvježenje tokom povratka.

FAQ

Polaske možete videti na tabu: Informacije o polascima ili u formularu za rezervaciju u prvom polju na kojem piše: Odaberite datum putovanja. Datumi polazaka su istaknuto označeni. Kliknete na datum i nastavite sa procesom rezervisanja.

Ukoliko vam ponuđeni datumi ne odgovaraju, proverite na pretraživaču da li postoji slična privatna tura a možete poslati i upit popunjavajući formular na ovom linku: ovde.

.

Rezervisanje je besplatno, tj. ne plaća se priliom rezervisanja. Vaša rezervacija odlazi organizatoru putovanja koji je u obavezi da vas u roku od najviše 24 h kontaktira, pošalje instrukcije za uplatu ili obavesti o daljem ishodu vaše rezervacije.

Ako tura ima promotivnu cenu, u delu Uslovi za promotivnu cijenu možete videti koliko je vremena ostalo do rezervacije po promotivnoj ceni za prvi sledeći polazak. U delu Važne obavijesti možete videti do koliko dana pred polazak važi promotivna cena.

Ukoliko vas zanimaju neke dodatne informacije, prilikom rezervacije upišite pitanja u formularu za rezervacije, u polju za dodatne napomene i organizator će vam poslati odgovore ili Vas kontaktirati telefonom.

Ostala pitanja i odgovore možete pogledati na linku ovde!

.

Plan putovanja

1

07.00:

  • Adresa lokacije polaska:
  • Datumi polazaka:

Uslovi besplatnog otkazivanja

Besplatno otkazivanje je moguće najkasnije 24 sata prije polaska na putovanje.

Jezici vodiča

srpski, hrvatski, bosanski

Napomene za prijevoz

Prevoz vršimo isključivo klimatizovanim i udobnim turističkim minibusima/autobusima turističke klase.

Uključeno u cijenu

  • Prevoz minibusom/autobusom
  • Usluge licenciranog turističkog vodiča
  • Turistička taksa TO Danilovgrad

Nije uključeno u cijenu

  • Individualni troškovi

Napomene o odijevanju

Ukoliko želite pješke da pređete put do i od Gornjeg Manastira, preporučujemo udobnu obuću prilagođenu kamenitoj podlozi.

Napomene za djecu

Djeca do 15 godina starosti imaju pravo na 50% popusta na ukupnu cijenu karte

Ostale napomene

Osobe sa posebnim potrebama ostvaruju pravo na besplatnu kartu.

Jednodnevni izlet u Manastir Ostrog

Trenutno nema recenzija

Rezerviši turu